Мнения на клиенти

Петя К.

Уважаеми, изглежда странно. Мъртвата кожа не боли, дори изобщо не се усеща лющенето и на стъпалата. Чувството е много приятно и кожата се бели от само себе си.

Наистина невероятно изделие!

Стефка Тр.

Тъй като ходя с обувки с много високи токчета, на стъпалата ми бързо се натрупва твърда кожа. Преди ходех много често на педикюр, а сега само си обувам чорапите 1 път на два месеца профилактично. Високи токчета не нося седмица, докато трае терапията. Моята кожа се лющи до 7 дни.

Лилияна К.

По време на употребата, мъртвата кожа стана бяла и суха. На снимките виждате как е протекло моето лющене на мъртвата кожа. След 14 дни имах напълно обелени и наистина гладки стъпала.

Baby Foot препоръчвам на всички, които имат проблеми със стъпалата.

Вера Й.

В неделя вечерта използвах Baby Foot чорапите. След два часа като се събух, нямаше никакви видими промени – само имах влажни крака. На следващия ден започна да се лющи най-горния слой. След седмица бях изненадана, как всичката твърда кожа се беше олющила. Мъртвата кожа ми се белеше постепенно, а не като при някои на парчета. Всеки ден си измивам краката и след като е навлажнена мъртвата кожа се отстранява по-лесно.

Димитрина Р.

Моят опит е напълно отличен. Първия път, когато обух чорапите беше наистина грозно. Видях колко много мъртва кожа имах на стъпалата си. Сега, след като изпозвах за втори път Baby Foot чорапите, виждам значително по-малко мъртва кожа, а също така започва веднага да се лющи. В момента имам много меки и гладки стъпала.

 

Богдан М.

Уважаеми,

Както пише в упътването, кожата ми се олющи за една седмица. Сега имам много гладки стъпала.

Петър Ст.

Здравейте, започнах терапията с Baby Foot чорапите за меки стъпала. Трябва да ви кажа, че преди да се реша исках да разбера какво е това изделие. Синът ми живее в Сопооро (град в Япония) и казва, че изделието е фантастично. Също негови познати са го пробвали и са много очаровани. Това бе достатъчно доказателство за мен.

Изпращам и снимките на моите крака и как ми е подействало.

Поля М.

Обичам да нося дървено сабо и имах много грозни напукани пети. Веднага след употребата, кожата ми стана мека и мокра. На следващия ден беше нормална, както преди употребата. Едва на петия ден започнаха първите промени и кожата започна постепенно да се лющи. Мъжат ми беше като вкаменен като видя мойте ходила. Te наистина изглеждаха много грозно. Ходилата ми сега са меки и гладки, както никога преди това.

Петя П.

Поръчала съм изделието също и за съпруга си. При мен е наистина ефективно и сега имам много меки стъпала.

Иван Г.

На третия ден след употребата на Baby Foot чорапите,твърдата кожа на стъпалата ми започна да се отлепва. На 8 ден бях,като новороден.

Имам изклучително суха кожа. Мисля, че с възрастта количеството на мъртвите кожни клетки се е увеличилo драстично. Това е много неприятно, тъй като никога не съм могъл да нося сандали през лятото и за съжаление се бях примирил с факта. Накрая реших да изпробвам Baby Foot чорапите. След първия ден от употребата им, кожата ми стана на бели черти и се страхувах да не стане по-лошо състоянието на краката ми.

На 6 ден леко разтрих с ръка в банята и кожата започна да ми се отлепва наведнъж. Бях изненадан, как започна да се вижда меката част. Стана ми тъжно за моята безнадеждно закалена кожа, особено в областта на палеца (и между пръстите), че е напълно обелена. Накрая преживяx голямо удоволствие от тази загуба.

Коментарите на повечето клиенти,че кожата им е започнала да се лющи постепенно не важеше за мен. При мен стана с един замах. Сега се чувствам като тинейджър.

Пристрастих се към Baby Foot. Това изделие решава един от големите ми проблеми.

Ако желаете да споделите опита си с Baby Foot, не се колебайте, да ни пишете от тук. Можете да прикачите и снимки, показващи ефекта на уникалния продукт върху Вашите стъпъла.