Условия за ползване

Настоящите „Условия за ползване“ уреждат взаимоотношенията между електронния магазин meki-stapala.com, като продавач от една страна и потребителите на интернет страницата и услугите, намиращи се на домейна meki-stapala.com (наричан за краткост сайт), като купувач от друга страна. Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на meki-stapala.com.

Интернет страницатa meki-stapala.com е собственост на  МЕГА СТЕП ЕООД, дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК200944667.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от клиентите лични данни на meki-stapala.com (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използувани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (чийто абонамент можете да отмените по всяко време), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Meki-stapala.com се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използува за различни от горепосочените цели.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от meki-stapala.com 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

Потребителят има право да анулира поръчката, т.е. да се откаже от предложението си за сключване на договор за покупка, без да дължи каквито и да е било неустойки,  до момента на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за този факт посредством имейл или по телефона.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил.

ЗАТРУДНЕНИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни затруднения при осъществяване на поръчката:

  1. Един или повече от поръчаните артикули не са в наличност; при такива обстоятелства представител на meki-stapala.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратък срок;
  2. Адресът за доставка е непълен или погрешен;
  3. Погрешен телефон за връзка с клиента.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  1. Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката

ДОСТАВКА

  1. При поръчка от сайта meki.stapala.com доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 3 – 5 работни дни и използваме куриерските услуги на фирма Ekont.
  2. Не предлагаме опция „Преглед на пратка преди доставка“.